Pobyty pro ženy

Pobyty Pro Ženy

Pobyty pro ženy se stávají fenoménem poslední doby. V zahraničí jsou tyto specializované pobyty pro ženy nazývány „The real holiday“ (pravá dovolená). Žena nejprve jede na dovolenou se svou rodinou (manželem nebo partnerem) a poté se svými kamarádkami.

Námi popisované „Pravé“ pobyty pro ženy vyhledávají většinou o ženy od středního věku ( (ale věk zde není rozhodující - pobyty pro ženy jsou určeny ženám všech věkových kategorií). Vychutnejte si skutečnou duševní a tělesnou relaxaci . Duše a tělo nelze od sebe oddělit. I v západní Evropě byly v minulém desetiletí nabízeny „Wellness pobyty“ a „Fitness pobyty“ pro ženy odděleně . Když se však soustředíte „pouze“ na tělo (nebo naopak na relaxaci duševna), vždy tu druhou část vašeho unaveného „Já“ zanedbáte a odpočinek není úplný. Proto se trendem stávají pobyty pro ženy typu „Fitness - Wellness – Beauty“ . U nás v přehozeném slovosledu nazývány „Pohyb – Krása – Zdraví“. Tyto ucelené balíčky pobytu pro ženy jsou „To pravé, ořechové“. Týden je příliš krátká (pro někoho naopak příliš dlouhá) doba specializovat se pouze na jeden typ dovolené. Navíc i každá z vašich kamarádek (jako žen)preferuje něco jiného. Jedna chce cvičit, druhá chce relaxovat v bazénu, třetí chce jít na kosmetiku. Jedna vyhledává rychlé aerobní cvičení - potřebuje vybít energii a zaplavit tělo a mysl endorfiny, druhá potřebuje naopak dobít energii při anaerobním cvičení např. typu „Chi- Kung“. Vybrali jsme pro Vás specializované pobyty, kde jsou zastoupeny všechny druhy cvičení (aerobní i anaerobní). Cvičení probíhá cca čtyři hodiny denně (2 hodiny dopoledne a dvě hodiny v podvečer) souběžně ve dvou halách. V jedné sportovní hale probíhá cvičení klidnější (relaxační, zdravotní – anaerobní) a ve druhé hale cvičení dynamičtější (aerobní). Navíc si účastnice mohou na většině námi nabízených pobytů pro ženy mohou ráno zaplavat v bazénu (bazén pouze pro účastnice pobytu pro ženy). Okolní krajinu můžete poznat při cykloprojížďkách nebo procházkách Nordic Walking (cyklo průvodce a lektorka Nordic Walking je pro přihlášené k dispozici zdarma – v rámci pobytu pro ženy). Kolo i hole Nordic Walking je Vám k dispozici rovněž v rámci pobytu zdarma.

Mimo tělesné relaxace (cvičební a sportovní části) je součástí pobytu i kosmetická část, na které Vám masérky, kosmetičky a pedikérky nabídnou své služby (které můžete – ale nemusíte využít). Tyto kosmetické služby si již zákaznice hradí dle nabídky (nejsou součástí ceny pobytu)

Zdarma (v ceně pobytu) je doprovodný kulturní program – ten je rozdílný podle té které destinace.

Komplexní pobyty pro ženy nabízí již 21 let například CK ENKO – její pobyty ZDE